برنامه نویسی 1402/01/18 0 دیدگاه لایک

چگونه بهترین پروژه برنامه نویسی را انتخاب کنیم؟

سجاد زارعی
بنیان‌گذار پونزوب
None

وقتی که صحبت از انجام پروژه برنامه نویسی میشه سوالی که پیش میاد اینه که چه پروژه ای انجام بدم که ازش یاد بگیرم؟ بهترین پروژه برای برنامه نویسی چیه؟ زمانی که شما آموزش های مناسب برای زبان برنامه نویسی که با اون کار میکنید رو گذرونده باشید و بدونید که این زبان چه جوری کار میکنه به این فکر میکنید که پروژه ی کوچکی رو شروع کنید و به تنهایی انجامش بدید!

اما شما هم مثل من به این فکر کردید که چگونه پروژه ای رو انتخاب کنید که علاوه بر رزومه ی شما ، به یادگیری بیشتر شما هم کمک کنه!؟

البته که شما نمیخواید وقت خودتون رو با پروژه های خیلی خیلی آسون و خیلی خیلی سخت تلف کنید!

وقت شما مهمترین چیزی هست که شما دارید بنابراین اگر که شما کاری به غیر از برنامه نویسی هم انجام میدهید قطعا زمان زیادی را نمیتونید صرف انجام کاری کنید که هیچ کمکی به شما نمیکنه!

انتخاب پروژه های اشتباه وقت شما رو هدر میده و شما رو از داشتن یک رزومه کاری خوب دور میکنه اما در این مقاله که برگرفته از تجرببیات برنامه نویسان موفق دنیا است شما را با روش هایی آشنا میکنم که بتونید بهترین پروزه رو برای خودتون انتخاب کنید و یک رزومه ی عالی بسازید.

بریم شروع کنیم…


1 : چیزی رو انتخاب کنید که از کار کردن با آن لذت ببرید

اولین چیزی که باید به آن فکر کنید این است که در زندگی به طور کلی از چه چیزی لذت می برید.؟ این به سادگی به شما کمک می کند تا انگیزه خود را حفظ کرده و پروژه خود را به پایان برسانید.

آسان ترین مکان برای شروع الهام گرفتن ، سرگرمی های شما است. شما در اوقات فراغتتان چه می کنید؟

به عنوان مثال ، اگر عاشق عکاسی هستید ، چرا یک وب سایت نمونه کارها برای نمایش بهترین تصاویر خود ایجاد نمی کنید. یا اگر اهل سفر هستید ، چرا یک وبلاگ سفر ایجاد نمی کنید و تجربه خود را با دنیا به اشتراک نمی گذارید؟ وبلاگ برنامه نویسی از خودتان چطور؟

به همین ترتیب ، اگر از تجزیه و تحلیل داده ها در محل کار خود لذت می برید ، می توانید یک پروژه برنامه نویسی ساده بسازید که کارهای روزانه شما را به صورت خودکار انجام دهد تا به شما در صرفه جویی در وقت کمک کند.

یا شما عاشق گذراندن وقت در آشپزخانه هستید. چرا یک برنامه ساده برای تهیه دستور العمل ها را جمع نمی کنید تا تمام دستور العمل های مورد علاقه خود را در یک مکان جمع کنید؟ اگر مثل من عاشق خواندن کتاب هستید یک برنامه ساده بنویسید که فهرست کتاب های خوانده شده شما با اطلاعات کتاب را ذخیره کند! یا مثلا برنامه ای برای ثبت درآمد ها و هزینه های خودتان بنویسید و …



2 : کوچک شروع کنید (بسیار کوچک)

شروع به ساخت پروژه ای کنید که واقعاً ساده باشد اما همچنان به شما امکان یادگیری چیزهای جدید را می دهد.

باور کنید اینکه با چیزهای کوچک اولین پروژه های خود را شروع کنید هیچ اشکالی ندارد. قطعا شما نمیخواهید اهدافی بلند پروازانه تعیین کنید و با بروز اولین مشکل جا بزنید و منصرف بشید!

به عنوان مثال ، اگر می خواهید یک وب سایت نمونه کار بسازید ، سعی نکنید بهترین سایت نمونه کار در جهان را بسازید (فعلا نه!).

درعوض ، با یک سایت ساده شروع کنید و آن را با HTML و CSS بسازید. اگر می خواهید بلافاصله شروع به کار کنید ، به عنوان مثال آموزشهای رایگان HTML و CSS را در Codecademy دنبال کنید.

وقتی توانستید با این ابزارها کار کنید، می توانید ویژگی های خاصی را با JavaScript اضافه کنید.

و اگر این کافی نیست ، شما می توانید یک زبان back-end یاد بگیرید تا نمونه کارهای ثابت خود را به یک وب سایت پویا تبدیل کنید که بیشتر شبیه یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند WordPress است.


اگر از انجام بازی های ویدیویی لذت می برید ، سعی نکنید دومین World of Warcraft را بسازید. در عوض ، یک چیز کاملاً ساده مثل Tic Tac Toe یا Rock Paper Scissors بسازید.

از این رو ، پروژه ای را انتخاب کنید که فوق العاده آسان و کوچک باشد. زیرا در حال حاضر شما می خواهید شروع به ساختن چیزی کنید. هر چه پروژه شما راحت تر باشد ، با اتمام آن پاداش بیشتری خواهید یافت.همچنین ، خواهید دید که وقتی به تمرین و ساخت چیزی از ابتدا می پردازید ، چقدر پیشرفت می کنید ، حتی اگر هنوز در زمینه برنامه نویسی هنوز کاملاً تازه هستید.

پست های مربوط:

سئو چیه!؟ چه فایده ای داره!؟
چگونه برای وبسایت تبلیغات کنیم!؟


3: از سطح فعلی خود عبور کنید

منظور من از گذراندن سطح مهارت فعلی شما در این است:

اگر به تازگی شروع به کار کرده اید اولین پروژه برنامه نویسی شما باید بسیار آسان باشد مانند آنچه در مورد آن بحث کردیم. اما وقتی آن را تمام کردید ، پروژه بعدی شما باید کمی پیچیده تر و چالش برانگیز باشد.

هدف از انتخاب بهترین پروژه های برنامه نویسی ، انتخاب چیزی است که به سطح مهارت فعلی شما برسد. این تنها راه برای محدود کردن محدودیت ها و کمک به شما در یادگیری چیزهای جدید است. زیرا آخرین چیزی که می خواهید این است که در یک حلقه از پروژه ها گیر بیفتید که همان چیزها را بارها و بارها تکرار کنید. منظورم این است که شما همه اینها را یاد گرفته اید – حالا می خواهید قدم بعدی را بردارید و از وقت خود نهایت استفاده را ببرید. به یاد داشته باشید ، وقت شما محدود است بنابراین می خواهید یک پروژه برنامه نویسی را انتخاب کنید که به شما امکان یادگیری دهد.

از این رو ، هنگام انتخاب پروژه برنامه نویسی بعدی خود ، مطمئن شوید که کمی بیشتر از پروژه قبلی شما چالش برانگیز است.

این به شما کمک می کند تا مهارت های خود را بیشتر کنید زیرا هر یک از پروژه های شما بر روی یکدیگر قرار می گیرند.

برای نکات بیشتر در زمینه یادگیری :



4: پروژه ای را انتخاب کنید که زندگی شما را آسان تر کند

هدف از هر پروژه برنامه نویسی ساختن چیزی مفید است. برنامه یا وب سایت شما باید یک مشکل خاص را حل کند تا کار را برای کاربران آن آسان تر کند. مطمئناً ساختن پروژه ای که 100,000 کاربر داشته باشد در رزومه شما به نظر شگفت انگیز می رسد.

با این حال ، در این مرحله ، شما باید با ساختن چیزی برای خود شروع کنید. همانطور که ما در حال حاضر بحث کردیم ، سعی کنید همین حالا فوق العاده ساده باشد. دوباره ، با فکر کردن در مورد آنچه روزانه انجام می دهید شروع کنید. آیا چیزی وجود دارد که شما فکر کنید

آه ، کاش راه ساده تری برای انجام این کار وجود داشت؟

به یاد داشته باشید ، تمام آنچه شما نیاز دارید یک مشکل واحد برای حل آن است. آسان نگه داشتن کارها به شما کمک می کند تا پروژه خود را سریعتر برنامه ریزی و اجرا کنید. به علاوه ، شما در یادگیری چیزهایی که برای انجام آن پروژه لازم دارید ، در زمان صرفه جویی خواهید کرد. بعداً ، برای پروژه بعدی خود و موارد دیگر بیشتر خواهید آموخت. این به شما کمک می کند تا منحنی یادگیری ثابت را حفظ کنید و از اتلاف وقت خود برای پروژه های بسیار آسان جلوگیری کنید.


5: اهداف بلند مدت خود را در نظر بگیرید

می خواهید در آینده چه چیزی بسازید؟ به عنوان توسعه دهنده به چه نوع مشاغلی علاقه دارید؟

اهداف بلند مدت شما هرچه باشد ، هنگام مرور ایده های پروژه های برنامه نویسی، آنها را بخاطر بسپارید.

در حالت ایده آل ، شما ایده روشنی از آنچه می خواهید با برنامه نویسی به دست آورید ، خواهید داشت. پس از انجام این کار ، شما به سادگی باید آن هدف را به نقاط عطف و مراحل کوچکتر تقسیم کنید. سپس ، همه چیز در مورد تلاش برای رسیدن به آن مرحله است.

بنابراین ، پروژه برنامه نویسی شما باید به شما کمک کند تا به هدف خود نزدیک شوید. اگر می خواهید یک توسعه دهنده وب شوید ، شروع به ساخت بازی های ویدیویی منطقی نیست.درست است؟

بنابراین ، اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، مطمئن شوید که زبان برنامه نویسی درستی را می آموزید که با هدف شما مطابقت داشته باشد.

اگر در زمینه برنامه نویسی کاملاً تازه کار هستید ، به مقاله های دیگر پونز پلاس+ مراجعه کنید.

سجاد زارعی بنیان‌گذار پونزوب

علاقه مند به کتاب و کد و لپ تاپم :) آشنایی بیشتر با من: sajadzarei.ir

مشاهده پروفایل
دیدگاه شما چیه؟
cartoon planet