طراحی سایت 1402/01/18 0 دیدگاه لایک

چگونه برای وبسایت تبلیغات کنیم!؟

سجاد زارعی
بنیان‌گذار پونزوب
None

هونطور که در گذشته راجع به اهمیت معرفی کسب و کار توضیح دادیم در این مقاله قصد داریم روش های تبلیغ برای وبسایت اینترنتی رو بهتون معرفی کنیم! چند روشی که براتون توضیح میدیم به وبسایت شما کمک میکنه که در معرض دید موتورهای جستجو قرار بگیره و در نتیجه باعث افزایش بازدید کنندگان و مشتریان شما میشه.


اگر بخاطر صرفه جویی در هزینه ها، تبلیغات کسب و کار خود را متوقف می کنید، مانند کسی خواهید بود که برای صرفه جویی در وقت ساعتش را متوقف کند.
” هنری فورد “


1.تبلیغات اینترنتی

پر بازدید ترین و تقریبا به صرفه ترین راه تبلیغات است ، که میتواند مخاطبان زیادی را به شما علاقمند کند ، یکی از رسانه های قدرتمند و پر بازدید که تبلیغات در آن روش های مختلی دارد .تبلیغات اینترنتی که به آن بازاریابی آنلاین نیز می گویند ، نوعی بازاریابی و تبلیغات است که از اینترنت برای ارسال پیام های بازاریابی تبلیغاتی به مصرف کنندگان استفاده می کند . بسیاری از مصرف کنندگان تبلیغات آنلاین را بی نظمی می دانند .

هنگامی که از نرم افزار برای انجام خرید استفاده می شود ، به عنوان تبلیغات برنامه ای شناخته می شود .

تبلیغات آنلاین شامل بازاریابی ایمیل ، بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) ، بازاریابی در رسانه های اجتماعی ، بسیاری از انواع تبلیغات نمایشگر (از جمله تبلیغات بنر وب) و تبلیغات تلفن همراه است . مانند سایر رسانه های تبلیغاتی ، تبلیغات آنلاین غالباً ناشر را درگیر می کند ، که تبلیغات را در محتوای آنلاین خود ادغام می کند .

در سال ۲۰۱۶ ، درآمد تبلیغات اینترنتی در ایالات متحده از درآمد تلویزیون های کابلی و پخش تلویزیونی پیشی گرفت و درآمد آن در ایالات متحده بالغ بر ۸۳.۰ میلیارد دلار بود که ۱۴ درصد افزایش در مقایسه با ۷۲.۵۰ میلیارد دلار درآمد در آن سال داشت .


۲. تبلیغات بنری

قطعا تا حالا با این نوع تبلیغات برخورد داشتی! فرق نداره کدوم سایت،هر سایتی که باز کنید معمولا در ستون های کنار سایت بنرهای زیادی رو دیدین که روی هرکدومشون کلیک کنید وارد سایت های مختلفی میشید، این روش باعث میشه که شما از وبسایت و سرور دیگری به سمت وبسایت خودتون ترافیک ارسال کنید، این روش باعث میشه شما به طرز چشمگیری در مسیر موتورهای جستجو قرار بگیرید پس از این روش غافل نشید.


3.تبلیغات ویدیوئی

تبلیغات ویدیویی دیجیتال با سرعتی بی‌سابقه در حال رشد است و ۳۵ درصد از کل هزینه‌های تبلیغات دیجیتال در‌ این حوزه صورت می‌گیرد. دلایل خوبی برای توجه به‌ این روش تبلیغاتی وجود دارد: انواع مختلفِ تبلیغات ویدیویی بیننده‌ها را به هواداران و هواداران را به مشتریان جدید تبدیل می‌کنند. اما متخصصان بازاریابی تازه شروع به کشف قدرت تبلیغات ویدئویی کرده‌اند.

افراد تماشای ویدیو را دوست دارند، زیرا می‌تواند تجربه‌ای چند حسی و احساسی به آن‌ها ارائه دهد. برخلاف مطالب چاپی و رادیویی، فیلم تجربه‌ای بی‌نظیر‌ ایجاد کرده و پیام را در قالبی پویا منتقل می‌کند. ویدیو بیننده را در یک سفر احساسی درگیر می‌کند، باعث شکل‌گیری احساسات مختلف می‌شود و می‌تواند افراد را به واکنش وا دارد.‌ این امر باعث می‌شود تبلیغات ویدیویی راهی مناسب برای برقراری ارتباط شخصی با مشتریان بالقوه و موجود و تسهیل وفاداری به برند باشد.

  • میزان مصرف ویدیو روی موبایل در یوتیوب سالانه ۱۰۰ درصد افزایش می‌یابد.
  • نود درصد از کاربران می‌گویند تماشای یک فیلم یا تبلیغات ویدیویی در مورد یک محصول یا خدمات، در فرایند تصمیم‌گیری خرید آن‌ها مؤثر است.
  • کاربران پس از تماشای ویدیویی درباره یک محصول، ۶۴ درصد بیشتر به خرید آنلاین آن اقدام می‌کنند.
  • بیش از ۹۰ درصد از مصرف‌کنندگان ویدیوهای موبایلی، ویدیوها را با دوستان و اعضای دیگر جامعه خود به اشتراک می‌گذارند و بعضی از این ویدیوها تبلیغات ویدیویی هستند.
  • درج ویدیو در صفحه‌ی اصلی وب‌سایت نرخ تبدیل به کلیک را تا ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.
  • انیمیشن‌های توضیح‌دهنده نرخ تبدیل را ۲۰ درصد یا بیشتر افزایش می‌دهند.

این روش تبلیغاتی بخش های مختلفی داره که ما فقط به معرفی اون ها بسنده میکنیم!


تبلیغات درون استریم ویدئویی:

«تبلیغ ویدیویی که قبل، در طول یا بعد از پخش ویدئو، انیمیشن، بازی و محتوای ویدیویی موسیقی که مصرف‌کننده درخواست کرده است پخش شود (پیش‌پخش، میان‌پخش، پس از پخش). تبلیغات ویدیویی درون استریم در محیط پخش‌کننده، و در محتوای ویدیویی زنده، بایگانی‌شده و قابل دانلود ظاهر می‌شوند.»

  • تبلیغات ویدیویی خطی
  • تبلیغات ویدیویی غیرخطی
  • تبلیغات ویدیویی همراه


تبلیغات ویدیویی بنری چیست؟

تبلیغات ویدیویی درون بنری، نظیر نمایش در صفحه‌ی جستجو، ویدئو در صفحه‎ی پخش، ویدئوی بینابینی، ویدئوهای تشویقی و نمایش ویدئو در فید (عموما ۲۵۰*۳۰۰ پیکسل)، بنرهایی تبلیغاتی هستند که درون آن‌ها ویدئوهایی تعبیه شده است که می‌توانند در صفحه‌ای بزرگ‌تر مشاهده شوند یا کاربران را به دامنه‌ای که در آن تبلیغات ویدیویی میزبان وجود دارند هدایت کند. تبلیغات ویدیویی بنری معمولا شامل یک تصویر کوچک (اسکرین‌شات از ویدئو) و توضیحی (حداکثر سه خط متن) می‌باشد.



4.تبلیغات متنی

یکی از انواع تبلیغات ساده و کم‌هزینه که در واقعی به عنوان زیرمجموعه‌ای از تبلیغات کلیکی شناخته می‌شود تبلیغات متنی است. تبلیغات متنی در واقع همان متن‌های ساده‌ای است که در سایدبار، بین محتوای هر پست، انتهای پست‌ها یا دیگر بخش‌های تبلیغاتی یک سایت به چشم می‌خورد.

پشت این متن‌ها یک لینک به صفحه مورد نظر تبلیغ‌دهنده در نظر گرفته شده است تا نه‌تنها با استفاده از کلیک‌های دریافتی میزان بازدید سایت و صفحه مورد نظر بالاتر برود، بلکه مخاطبان مستقیما بتوانند به محصول یا خدمت سایت دسترسی داشته باشند.

تبلیغات متنی عملکردی مشابه تبلیغات بنری دارد، با این تفاوت مهم که جذابیت‌های بصری و دیداری تبلیغات بنری را ندارد. در تبلیغات بنری می‌توانید از تصاویر و طرح‌های مختلف حتی به صورت متحرک استفاده کنید که بیشتر نظر مخاطب را جلب می‌کند، اما تبلیغات متنی صرفا با متون ساده سر و کار دارد.


5.بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی یک روش اصولی برای ایجاد وفاداری مشتریان به یک کسب و کار بوده و عاملی مهم در فروش محصولات و خدمات به‌حساب می‌آید. شما از طریق بازاریابی ایمیلی می‌توانید مشتریان و یا کاربران سایت خود را همیشه درکنار خود داشته باشید. در این مدل از بازاریابی دیجیتال شما ابتدا باید ایمیل کاربران سایت خود را دریافت کنید، سپس از طریق سرویس‌های ارسال ایمیل انبوه مانند میرلایت (MailerLite) و میل چیمپ (MailChimp) برای آنها ایمیل‌های هدفمند ارسال کنید.

بازاریابی ایمیلی به اصضلاح همانند شمشیر دو لبه است. اگر آن را درست و اصولی انجام دهید، مشتریان شما بیشتر و وفادارتر خواهند شد و فروش شما طبیعتا افزایش پیدا خواهد کرد و همچنین از طرف دیگر در صورت ارسال ایمیل‌های متوالی و بی‌ارزش می‌توانید مشتریان را از دست داده و همچنین به اعتبار برند خود لطمه وارد کنید.

ایمیل مارکتینگ یعنی بهتر کردن رابطه با مشتری به کمک ایمیل.

۶. بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا، بخشی از استراتژی بازاریابی و توسعه کسب‌وکار شما است که بر ایجاد و توزیع محتوای ارزشمند، مرتبط و یکپارچه تمرکز دارد و هدف کلی آن، جذب مخاطبین جدید و حفظ مخاطبان قبلی است. جذب مخاطب در این استراتژی، با ارائه محتوای ارزشمند انجام می‌شود.

برای داشتن یک بازاریابی محتوای موفق، به برنامه‌ریزی دقیق نیاز خواهید داشت. هنگام ایجاد محتوا، باید نکات کلیدی زیر را در نظر داشته باشید:

  • محتوا را برای چه کسی ایجاد می‌کنید؟
  • محتوا چه سودی برای مخاطب دارد و کدام مشکل او را قرار است حل کند؟
  • محتوای مورد نظر چگونه منحصربه‌فرد خواهد شد؟
  • محتوا در چه فرمتی تولید می‌شود؟
  • محتوا در کجا توزیع می‌شود؟
  • چگونه ایجاد و انتشار محتواها را برنامه‌ریزی و مدیریت می‌کنید؟

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت بازاریابی محتوا با تبلیغات در چیست؟ بازاریابی محتوا از جهات مختلف از تبلیغات متمایز است. در بازاریابی محتوا، محتوا در رسانه‌های تحت مالکیت کسب‌وکار‌ها پخش می‌شوند، اما درصورتی که محتوای مربوطه در رسانه‌های دیگر پخش شوند، تبلیغات نام می‌گیرند. همچنین، استراتژی بازاریابی محتوا، برخلاف تبلیغات که تهاجمی است، بیشتر جذب‌کننده است و باعث مزاحمت و ناراحتی مخاطبین نمی‌شود. علاوه بر این، تبلیغات بسیار پرهزینه است، در صورتی که بازاریابی محتوا هزینه چندانی ندارد.


۷. تبلیغات موبایل

تبلیغات موبایلی، نوعی شیوه بازاریابی تکامل یافته است که هم مسائل فنی و هم حوزه اقتصادی و مالی تبلیغاتی را شامل می شود. تبلیغات موبایلی مدل های پرداخت مختلفی را پیش روی مشتری قرار می دهد. مثلا پرداخت به ازای کلیک، پرداخت به ازای مشاهده ویدیو، پرداخت به ازای نمایش، پرداخت به ازای نصب و پرداخت به ازای عملیات معمول ترین روش های پرداخت در تبلیغات موبایلی هستند. اگر مایل به انجام تبلیغات موبایلی هستید باید بدانید که قطعا تمام این مدل ها به کار شما نمی آیند. در ادامه قصد داریم شما را با انواع تبلیغات موبایلی بیشتر آشنا کنیم.


۸. تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی (Pay Per Click)

تبلیغات کلیکی را می‌توان شناخته شده‌ترین شکل تبلیغات آنلاین دانست که سال‌هاست کاربرد دارد و امروزه نیز با اهداف گوناگون از جمله هدایت ترافیک یا خلق مشتری راغب، از سوی تبلیغ‌دهندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مدل بازاریابی دیجیتال (تبلیغات دیجیتال)، تبلیغ‌دهنده به ازای هر بار کلیک روی آگهی تبلیغاتی‌اش مبلغ مشخصی پرداخت می‌کند. به عبارت دیگر می‌توان مدل CPC را راهی برای خرید بازدید برای یک صفحه‌ی مجازی (در مقابل جذب مخاطب ارگانیک) تعریف کرد.

ساده‌ترین مزیت تبلیغات کلیکی آن است که تبلیغ‌دهنده و نمایش‌دهنده دقیقاً می‌دانند روی هر آگهی چه تعداد کلیک شده و با رهگیری دقیق‌تر نیز می‌توان فهمید چه تعداد از این کلیک‌ها به فروش یا هر اکشن دیگری ختم شده است.

قیمت/ تعرفه تبلیغات کلیکی بسته به صنعت و عوامل دیگر نظیر ارزش کلیدواژه یا حجم کمپین تبلیغاتی متفاوت است. به هر صورت نکته‌ی مهم در خصوص این نوع تبلیغات آن است که قیمت هر کلیک، باید با ارزشی که از این طریق برای کسب‌و‌کار‌ها فراهم می‌شود نسبت درستی داشته باشد.


۹. گوگل ادوردز ( Adwords )

گوگل ادوردز، سیستمی است که گوگل برای کمک به شما در بازاریابی محصولات یا خدماتتان در موتور جستجوی گوگل و سایت های وابسته به آن توسعه داده است. در روش تبلیغاتی گوگل ادوردز متن تبلیغ در نتایج گوگل برای کوئری های مرتبط نشان داده می شود. این یک سیستم پرداخت به ازای کلیک ( PPC یا Pay-per-click) است. این موضوع بدین معنی است که شما می توانید از طریق سرمایه گذاری و مزایده برای یک سری عبارات جایگاه تبلیغ را مشخص کنید و تنها زمانی هزینه پرداخت می کنید که کاربر بر روی تبلیغتان کلیک کرده باشد.

در گوگل ادوردز تبلیغ به شکل متن کوتاهی ظاهر می شود که در برگیرنده دو عنوان، توضیحات و لینک URL به سایت یا صفحه خاصی از سایت است. تبلیغ جایی از صفحه نتایج دیده می شود که شما می خواهید. به عنوان مثال بالا یا پایین صفحه اول نتایج جستجوی گوگل.

معمولا تبلیغات در بالا و پایین نتایج جستجوی طبیعی ظاهر خواهد شد. شما می توانید بر اساس مزایده خود، جایگاه تبلیغ را نیز مشخص کنید.

تحقیقات انجام شده نشان داده است که 87 درصد از کاربران صفحات بعدی جستجو را بررسی نمی‌کنند. علاوه بر این هر چقدر تبلیغ شما جایگاه بالاتری داشته باشد بازدیدکنندگان بیشتری به خود جذب می کند و کاربران بیشتر از سایر تبلیغ ها بر روی آن کلیک می کنند.


سجاد زارعی بنیان‌گذار پونزوب

علاقه مند به کتاب و کد و لپ تاپم :) آشنایی بیشتر با من: sajadzarei.ir

مشاهده پروفایل
دیدگاه شما چیه؟
cartoon planet