برنامه نویسی 1402/01/18 0 دیدگاه لایک

بهترین وبسایت ها برای یادگیری برنامه نویسی

سجاد زارعی
بنیان‌گذار پونزوب
None

یادگیری نحوه برنامه نویسی میتونه زندگی شما را برای همیشه تغییر بده. اما چه جوری میتونید بهترین وب سایت ها را برای یادگیری کدنویسی از ابتدا به عنوان یک مبتدی پیدا کنید؟

وقتی که تازه شروع به کار کرده و قصد دارید به خودتون برنامه نویسی یاد بدید، نمیخواید وقت خودتون رو با مرور صدها آموزش و دوره تلف کنید تا مواردی را پیدا کنید که به شما در دستیابی سریع به اهدافتون کمک می کنند. . بنابراین ، در این پست بهترین وب سایت ها را برای یادگیری کدنویسی به عنوان یک مبتدی با شما به اشتراک میذاریم.


1.Codecademy

شما میتونید مقدار زیادی محتوای رایگان در Codecademy پیدا کنید. اگر در زمینه برنامه نویسی تازه وارد هستید ، میتونید به راحتی زبانها و ابزارهای مختلف رو در این وبسایت پیدا کنید.

چند آموزش رو امتحان کنید و تمرین کنید و آمار خودتون رو ببینید. اگر از کلاس ها لذت می برید و احساس می کنید همه جایزه هارو بردید، می توانید برای باز کردن قفل محتوای برتر و جامع تر برای خرید اشتراک اقدام کنید.

اگر مطمئن نیستید از کجا شروع کنید:

پیشنهاد میکنم با ماژول های HTML و CSS جلو برید. یادگیری اینها آسان و نسبتاً سریع است. اگر به یادگیری اینها علاقه داشتید و ازش لذت بردید، شاید طراحی وب و توسعه وب مورد علاقه شماست؟

کد آکادمی اولین سایت برنامه نویسی بود که بهتون به عنوان یک برنامه نویس مبتدی معرفی کردم .شروع کار با این وبسایت بسیار آسان و سریع بود. هنگامی که احساس کردید چیزی رو که می خواستید پیدا کردید، وقتشه که برای ثبت نام در یک دوره ی پیشرفته اقدام کنید.



2.coursera

این سایت مرتبط با یک شرکت آموزشی است که با مشارکت دانشگاه ها و سازمان های معتبر دنیا اقدام به برگزاری دوره های آموزشی رایگان به صورت آنلاین می نماید. کلاس های آموزشی در Coursera توسط اساتید طراز اول دنیا به صورت ویدیویی تدریس می شوند و این در حالی است که کاربران به هر سرعتی که خود بخواهند می توانند مطالب آموزشی را فرا گرفته و در انتهای هر بخش نیز تعدادی تمرین تعاملی برای نهادینه کردن مطالب آموزشی در ذهن ایشان در نظر گرفته شده است.

سایت Coursera به آموزش دوره های متنوعی می پردازد که یکی از آن ها آموزش های مرتبط با “علم کامپیوتر” است. از جمله دوره های مرتبط با برنامه نویسی این سایت می توان به آشنایی با زبان های برنامه نویسی، برنامه نویسی تعاملی، برنامه نویسی سیستم عامل اندروید و … اشاره کرد که از ارزش زیادی برخوردارند.



3.Udacity

از نقاط قوت این سایت می توان به تعداد بسیار زیاد ویدیوها نسبت به دیگر سایت های آموزش برنامه نویسی اشاره کرد. این سایت ایده ای بود که توسط دو دانشجوی دانشگاه استفورد راه اندازی شد. به گفته مدیران این سایت، ارائه دوره های با کیفیت آموزشی، تولید علم برای کلیه کسانیکه به دنبالتحصیلات عالیه هستند و یا به دنبال شغل مورد علاقه خود می باشند و همچنین ارائه آموزش کاربردی از اهداف تیم آموزشی Udacity است. از جمله دوره های آموزشی این سایت می توان به هوش مصنوعی، مقدمات برنامه نویسی، طراحی سایت و … اشاره نمود.



4.Solo learn

در مقاله ای تحت عنوان (6 اپلیکیشن که برنامه نویسی رو راحتتر میکنه!) با این مرجع بسیار عالی آشنا شدیم!

solo learn یک پلت فرم 100٪ رایگان برای یادگیری برنامه نویسی از ابتدا است.

بسته به اینکه اهداف شما چیه، میتونید دسته ای از ابزارهای پرطرفدار و زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرید. برای توسعه وب ، با HTML شروع کنید و سپس به CSS ، JavaScript ، jQuery ، PHP و SQL بروید.

به عنوان مثال برای توسعه back-end و توسعه نرم افزار ، دوره ای را در Python ، Ruby ، ​​Java ، Swift ، C ++ یا C # شروع کنید.


آنچه در مورد SoloLearn جالب است ، انجمن گفتگوی پرسش و پاسخ است که می توانید هر زمان که شرایط دشوار شد از آن استفاده کنید. از آن برای برقراری ارتباط با دانشجویان دیگر و یافتن پاسخ به سالات خود در حالی که به روش خود از طریق مطالب دوره استفاده می کنید ، استفاده کنید.


5.Khan Academy

خان آکادمی در سال 2006 توسط سلمان خان تاسیس شد. سلمان خان از پدری بنگلادشی و مادری هندی در امریکا متولد شد. او در سه رشته ریاضیات، مهندسی برق و علوم کامپیوتر از دانشگاه MIT فارغ التحصیل شد. شعار سلمان خان در Khan Academy ارائه “آموزش های با کیفیت در سراسر دنیا برای افرادی با زبان های مختلف” است. دوره های آموزشی این آکادمی طیف گسترده ای از علوم را شامل می شود که از آن جمله می توان ریاضیات، فیزیک، شیمی، زیست، تاریخ و … اشاره نمود.



6.tutsplus

به گفته مدیران این سایت، هدف از راه اندازی این سایت تبدیل شدن به یک پایگاه آنلاین برای فراگیری مهارت های پول ساز می باشد. سایت tutsplus.com در سال 2007 کار خود را با ارائه یکسری دوره های آموزشی فتوشاپ آغاز کرد و اکنون با داشتن بیش از 10 سایت زیرمجموعه، به ارائه آموزش در طیف گسترده ای از مهارت های مرتبط با تکنولوژی و طراحی می پردازد.

یکی از علل انتخاب این سایت به عنوان یکی از بهترین سایت های آموزشی برنامه نویسی این است که آموزش های رایگان این سایت توسط اساتید زبده تألیف شده و به عنوان منبع آموزشی بسیاری از طراحان و برنامه نویسان است. علاوه بر این در نسخه Premium این سایت کاربران با ثبت نام و پرداخت شهریه به موضوعات آموزشی بیشتری دسترسی پیدا خواهند کرد.



7.teamtreehouse

این سایت با برگزاری دوره های آموزشی مختلف در زمینه طراحی وب، توسعه اپلیکیشن اندروید و اپل، زبان های برنامه نویسی Ruby، Ruby on Rail، PHP و JavaScript و حتی دوره های مرتبط با تجارت و کارآفرینی و بسیاری دوره های دیگر به صورت کاملاً ویدیویی توانسته خود را به عنوان یکی از منابع معتبر در زمینه آموزش فناوری مبدل سازد.

 

طراحان ایسلندی این وب سایت با شعار “ارائه آموزش های مرتبط با فناوری به مردم سراسر دنیا به منظور کمک به ایشان در جهت عملی ساختن رویاهای خود و تغییر دنیا هدف ما است.




” کتابخانه ای عظیم از آموزش های گوناگونی را که روز به روز بر تعداد آن ها افزوده می شود را در اختیار علاقمندان قرار داده اند. علاوه بر این، پس از مشاهده هر ویدیوی آموزشی، کاربر خواهد توانست به صورت کاملاً تعاملی به تمرین مطالب آموزشی بپردازد. لازم به ذکر است با ثبت نام در این سایت، کاربران خواهند توانست پروسه یادگیری خود را دنبال نموده و همچنین مشاهده کنند که چه دوره هایی را به چه میزان پیموده اند.

در ضمن، پس از ثبت نام در این سایت و پرداخت حق اشتراک به صورت ماهیانه و یا سالیانه برای دوره های طلایی یا نقره ای، کاربران می توانند به امکانات مختلفی همچون کارگاه های آموزشی، تمارین بیشتر، مشاهده مصاحبه با اساتید تراز اول دنیا و … نیز دست پیدا کنند. سایت treehouse برخی دوره های آموزشی خود من جمله دوره HTML، Rail و Business را به صورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار داده است.

سجاد زارعی بنیان‌گذار پونزوب

علاقه مند به کتاب و کد و لپ تاپم :) آشنایی بیشتر با من: sajadzarei.ir

مشاهده پروفایل
دیدگاه شما چیه؟
cartoon planet